wArnA wArni kEhidupAn
nuyu pErt

Sunday, January 30, 2011

distOrykan OlEh : nuyu_pErt at 6:42 PM 0 comments Links to this post
tiru macam saya~




ari ny saya nak bErgOssip sal sEsEorang yang dikatakan cukE TIRU macam saya,,,
saya pEracan???
hEhE watEva la tp 2 la yang pastinya,,,
saya ta bErcakap law bEnda ny ta bEtOl,,
wastE my timE lOr~

Eh cE kOwang bayangkan *plEz imaginE*
mula2 saya kEnal dyE,,
dyE 2 tErcangat la nErd,,
drEssup pun cam minah kampung,,
kay finE 2 dyE punya pasal la an,,
saya pEduli apa,,
bab saya pun dak kampung,,,

tp y wat saya ta pwas ati,,,
Eh Eh Eh tup tup kantOi yE minat ngan dak y nak Ejas saya dulu,,
kay saya mEngalah,,
saya kc pEluang yEowng bEchEnta,,
macE 2 pun saya ta mO la adE hubungan y cyEs ngan anE2 laki,,
bab saya lEbEy cayangkan scandal2 saya (:

thEn pas dari 2 banyak bEnda y saya tEngOk yE TIRU macam saya,,
tErmasuk la cara bErpakaian,,
iyE saya bukan la sEbagus anE,,
pasal ta bagus la saya plEx napE nak TIRU macam saya,,,
napE mEsti TIRU macam saya,,,

paling tErsEntap yE TIRU favErEt kalEr saya iaitu PUTIH
tErsEntap wEh,,,
dan,,, DAN yE wat kOlEkc lak baju2 bErkalEr putih,,,
pas pwas yE tiru cara saya bErpakaian,,
bEg saya putih dyE pun bEli y putih,,
skunk yang saya pEracan yE tiru cara saya mEnaip,,,
ta kisa la kat facEbOok O mEssagE,,
apakah makna ny cEmE,


yE saya mEmang manjE dan dyE cEniri pun pEnah anta msg n mEngakui cEmE tuh,,
tp pErlu kE dyE nak TIRU macam saya sEmata-mata nak tarik pErhatian lElaki,,
iyE saya mEmang cukE mEmbulatkan mata yang agak bulat,,,
tp pErlu kE yE nak TIRU gak gErak gEri saya,,

dulu saya baEk ngan sOwang chinEsE ny,,
kay saya tEngOk dyE pun nak bErbEk2 ngan chinEsE tuh,,
kay finE,,
saya ta kisa saya da ada chEnta hEaty saya cEniri,,
dan saya bahagia cangat,,
saya ta paham napE pangai dyE cam tuh,,
apa yang saya ada dyE mEst nak gak,,
ta paham /:




napE ngan awk wahai kawan???
apa yang awk ta pwas ati ag,,
n apa y awk nak ag??
awk da dapat pE y awk nak,,
saya nachatkan awk jd la diri awk cEniri,,,
saya past n tErcgt la past cEmE Owg akn tErima awk sEadanya,,
pErcayalah~




Monday, January 24, 2011

distOrykan OlEh : nuyu_pErt at 1:27 AM 2 comments Links to this post
situasi,,,


situasi yang bErlaku tadi,,,

mEEra : nuyu bEk kO tdOw skunk,,,cOk nak kEna bangun awal,,,,


nuyu : yEla,, jap g aku tdOw la,, *sambil tErsEngih cam kErang bucuk*


mOntEl : Eh kO g tdOw skunk,, cOk mula tdOw ta nyEdarkan diri,,,


nuyu : yE aku tdOw la,,, *tErsEngih lagi*


..............................................


cucu kiah : kO tdOw la, cOk nak kEna bErEbut bus lak ngan akak kO,*akak d cni mErujuk kEpada makhluk gEdik yang bErambut pEnyapu,, n apa yang paling pEnting dia adalah sEorang lElaki yang bErcita-cita nak jadi pErEmpuan*


nuyu : kahkahkahkahkah *acE nak bErguling2,, ta pun nEk aras paling atas p buat tErjunan bunuh diri*




maaf la Entry aku kali ny agak kEpada mEnambah dOsa yang sEmEmangnya da banyak,,,
aku bukan apa bila mEngingat alEx pEristiwa yang bErlaku 2 mggu yang lEpas,,,
mEmang agak panas jE acEnya,,,
baEk kEr pErbuatan mEnyaOund Owg lEn tanpa sEbab,,,
agaknyE dia ta bElajar Etika atau adab kOwt,,,
tp sEtawu aku yE pElajar tahun 3,,
sO da tEntu da blaja subjEk Etika pada tahun 2,,,
cangat plEx Owg cam 2,,,
agaknya dyE bEngang pEriOd ta datang2 ag,,
harus la campai mati kO ta dtg pEriOd,,
bab kO 2 mmg da jElas2 jantan bai,,,
kEmbalilah kE pangkal jalan wEh*pEsanan Eclas dari adEqmu juniOrmu*


..............................................


pEpun thanx kat mEEra n pika sEntiacE mEnyOund mEngingatkan aku supaya tdOw awl,,,
maklum la pEnyakit insOmnia datang mEnyErang kEmbali,,
nOw aku nak try tdOw,,
chiOoww dulu,,
nitEz~



Sunday, January 23, 2011

distOrykan OlEh : nuyu_pErt at 7:37 PM 0 comments Links to this post
lagi sEkali???


aishhh sEpErti yang d duga n tEr duga yE kawan2,,,
saya pOntEng class lagi gara2 bangun lambat,,
saya tdOw campai ta mEnyEdarkan diri,,
pE nak jadi la ngan kO ny nuyu,,,
law la bapak aku twu ny,,,
kEchik ati yE,,,
ta pun kEna jErangkung pElangkung frEE,,
gOmEnnasai dEdy,,,
hahaa~

wEhh ari ny aku ngar citE amai kawan2 aku dErma darah,,,
uishhh kira mEmang hErO n hErOin la yEowng ny,,,
law aku la cOnfEm mEnggElEpar cam ayam kEna sEmbElih,,,
ta maO aku,,,
takutt dOwh,,,
kO mmg pEngEcut la nuyu,,,
hidup ta mO langsung bErbakti,,
bagusnyEr pErangai kO,,,

but guEss wat kawan2,,,
dak class aku amai darah O wEh,,,
ini mEmbuktikan yEowng bErkEmungkinan bEsar dapat mEnyElamatkan lEbih ramai lagi nyawa,,,
bangga wEh kOwng punya darah jEnis O,,,
rugi lak ta p jOin td,,
bab aku nak ngat twu aku darah jEnis apa,,
anyway tahniah kat kOwng yang mEndErma td,,
SAW 2_1 mEmang tErbEk la,,,




bEst gak law darah aku jEnis O,,
tp aku rasa jaO kEmunkinan aku mEmiliki darah jEnis O~~
apa pun bEsyukO still ada darah,,,
law ta makcudnya aku adalah mayat,,,,
sO scary,,,


distOrykan OlEh : nuyu_pErt at 7:04 AM 0 comments Links to this post
insOmnia


again???
tOo bad,,,


law la bijik mata aku lEy tErsEmbul cam aliEn tuh,,,
mmg pas ny cOnfEm r aku tutup mata ny ngan skarf,,,
paksE gak tdOw,,,
ta pun tElan 18 botOl ubat nak mampOs ubat tdOw,,,

dOzO~
plEasE fEEl pity 2 mE,,
aku nak tdOw la ngEkss,,,






kul 11 dE clas la bEb,,
apE cEr???
lOng sighhhhh~


Saturday, January 22, 2011

distOrykan OlEh : nuyu_pErt at 8:45 PM 0 comments Links to this post
chEntahEarty nuyu <3<3<3


*22 nOvEmbEr 2010*


chEnta antara aku dan dia bErmula pada tarikh ini,,,,
sO swEEt (:




harap chEntaCayang ini dirEdhai dan bErkEkalan untuk sElama-lamanya,,,,
lurvE u cyunk <3<3<3



NUYU 
CHAN






distOrykan OlEh : nuyu_pErt at 5:34 PM 0 comments Links to this post
mamai kEr ExcitEd nihh (:

hEhE~
wEh siOt jEp,,
tErlEbEy tdOw kEr tErkurang tdOw ny,,
tp aku acE tErkurang tdOw,,
bab kul 7 am td baru dapat tdOw,,

dcEbabkan 2 la kul 4pm aku bangun tdOw tErus p andy,,
bab ngatkan da kul 5,,
yEla kul 6 dE datE ngat bff nak p pasar cam bEcEnya,,
aku bEcE ciap cEjam clum kul 6,,,

da ciap andy cEmE,,
aku pun bEciap la cantEx2 an,,
*kOnOn-kOnOnyE la*
sambil mElayan pracaan ngar lagu2 kat laptOp ny,,

pas2 tEpk gak asal lak c mOntEl ngan mEEra ta dtg2 ag ny,,
kEbiasaanyE mErEka akn sErbu bilik aku awl 5 minit,,,
pas2 tErgErak ati nak tEngOk jam,,
yiiihaaaaa~~

Ouh shitt,,
baru kul 5 bEb,,,
pEsal ngan aku ny,,
td gElabah ayam ngat bangun tErus andy bab ngat da kul 5,,

da 2 tEpakcE la mEnunggu lak cmpai kul 6,,
mustahil la an aku p pasa sOwng2 tanpa mErEka2,,,
adOiiii agak tEruk la situasi ny,,
tp nak tErgElak pun ada,,,
hEhE~




sEsungguhnya aku malu pada diri cEniri (:
*blushing*

 

.::nuyupErt's lifE::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea