wArnA wArni kEhidupAn
nuyu pErt

Thursday, March 24, 2011

~Entry withOut titlE~

distOrykan OlEh : nuyu_pErt at 4:45 AM 0 comments Links to this post
macam biasa masih ta tdOw,,,
padahal ari ny agak pEnat,,,
EvEndOe aku tdOw ciang td campai ta hEngat nak kE clas*cErita d sEbaliknya~
tp still pEnat bcOz alEx clas mlm td aku tEpaksE mEngErah kEringat mEnyEntal baju lak,,,
law sElai dua ta pEr,,,
ny bErlai lai da macam baju kat bundlE,,,
sO tirEddddd,,,
wut dE lifE~
idOp zaman mOdEn pun still kEna guna tgn,,,
ini sEmua gara gara aku da cuak dan fObia maO gunakan washin machinE,,,
ini kErana air d OstEl aku kOtOr dan hasilnya sangat mEnyakitkan ati OwkEy,,,
fullstOp......

*kay aku dEngan muka ta malu mEngaku mEmang aku sO damn bad,,,
  ta p 2 clas OwkEy pada ari y sama,,,
  wuddEhEll wif mE???
  masih ta cEdar final Exam da dEkat wEh,,,
  tp bukan niat aku nak bErpErangai macam tuh,,,
  aku cuma tErkEna gangguan y mEmbuatkan EmOsi dan pErasaan aku ta stabil,,,
  aku sEmakin acE tidak adil n OwEyz think why dis shit things happEn tO mE,,,
  aku twu macalah sEntiasE ada cuma kita kEna bijak handlE n atasi,,,
  tp gangguan y aku hadapi agak bErat nak d tanggung,,,
  bErat cangat n da tEntu lEbEy bErat dari bErat badan aku cEniri,,,
  makE mE fEEl cant stand it anymOrE,,,
  buat aku lEmah n i fEEl sO sick,,,
  aku ta twu campai bila tp aku bErharap cangat cEmE ny akan sEgEra bErakhir,,,
  bErakhir dEngan pasti dan pEnuh kEgEmbiraan,,,


anyway thanx kat kawan kawan y sEntiasE ada susa n cEnang,,,
i knOw i cant pay it wif anythin,,,
but a big thanx i sEnd tO u all,,
lurvE cangat la kat kOwng,,,
hmm OfcOz ta lupa kat ma chEnta hEarty,,,
OwEyz suppOrt mE n camE camE hadapi ny cEmE,,,
dOnt makE mE givE up kay cyunk,,,
saya ta twu napE saya cyg cgt kat awak,,,
tp cEmE 2 lahir Eclaz dari ati ny,,,
lurvE u damn much dEar <3<3<3








nuyu said : masih tErpk aku atau dyE y salah,,,
hmm~



 
 


Wednesday, March 16, 2011

i wun a nEw OnE bOlEy??? bOlEy la,,,,

distOrykan OlEh : nuyu_pErt at 5:08 AM 2 comments Links to this post
macam gEdik jE an bunyinyE,,,
tp aku nak gak,,,
twu ta da nazak,,,
tu la calah satu nyawE aku,,,
Oishhh cam banyak nyawa lak an,,
huhu tp cEdEy pun ada ny,,,
i wun a nEw OnE plEz~~

aku nak hEnfOn baru wEyh,,,
y lama ny da tEnat ngat,,,
yEla campai aku nak msg ngan kOl pun da ta bOlEy,,,
sOny G7o5 kira da 2 tahun gak r aku kai,,,
cyg tuh banyak kEnangan,,,
Owg kc aku tibai jE la,,,
hahaha~

ny campai bila la aku nak guna fOn y tggl bapE ari jE nak maut,,,
nak kEna tanam kEr,,,
ta pun aku framEkan ajE,,,
lEy tatap ari2,,
huhu~
pEpun if aku dE pEluang dapat frEE  bEli baru,,,
aku tEtap nak jadi pEngguna sEtia kpd sOny EricssOn,,,
tgu wEyh aku cari kO gak anty,,,


still mEngharap ny,,,
*muka sEpOcEn*
ngEE adE y nak kc kEr,,,
hikhik mmg la satu harapan y ta mungkin la jadi kEnyataan an,,,
ta pEr nuyu usaha cEniri lOr,,,
gambattE nEh (:
kay la nak try tdOw mimpi dapat fOn baru dulu,,,
hEhE tuh satu usaha tErawal taw,,,
lalalalala~








nuyu cakap : bEshnyE law dapat i-phOnE wEh,,,
                    tp nak XpEria bOlEy,,,
                    hakhaakk,,,
                    bErangan sudEyhh,,,





Saturday, March 5, 2011

pErjuangan bElOm bErakhir~SADIS~

distOrykan OlEh : nuyu_pErt at 5:10 AM 2 comments Links to this post
Oraittt,,,
Epy n gumbira kEjap,,,
3 lOnggOkan EsaimEn suda d anta On 3 march 2011,,,
tarik napas panjang jap,,,,
hmmmmm,,,
fuhhhhhhhhhh~~
acE ta mO pas da,,,
tp kunk mErana lak aku,,
hahaa~ bungEx bEtOl,,,

tp wEh ada 1 EsaimEn ag,,,
 tuk insan tEpilih cam aku dan bEbErapa  Owg kawan ag,,,
td da try wat tp mak aiii payah bOna,,,
tEnsiOnn nOk,,,
tp pEpun kEna la wat gak an,,,
da tanggungjwb,,,
n 4 surE la tuk carry mark aku,,,
gilEr kO law bEnda alah ny ta sEtEl,,,
capE nak jawab wEh,,,
mampOsss~
mari la kita cuba jaya yE kawan2 ku,,,


dan bErita gumbira y aku cuba nak campaikan d cni adalah,,,
aku nak jumpa ma bOiprEn cOk,,
hahahaha~
windu wEh,,,
acE nak p**** n c*** jEp,,,
wErkkk jgn jElEzzz,,,
arap lEy la ilangkan strEEs ny,,,
cyunk u lEbEy r dEar,,,
Okay bEk aku stOp clum aku mErapu tElajak,,,
sadis jdnyE kunk,,,
nitEz cEmE ^^










nuyu said : *Orang2 kg jagE la kEbErsihan kampung kitE*
dialOg pak jabit macE lari dr uma kak limah,,,
                       n yEs aku masih ag addictEd ngan citE antu kak limah alEx uma,,,
                       hahaha~ tErbaEk r wEh (;






 

.::nuyupErt's lifE::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea